Allergi, astma, eksem og høfeber

Akupunktur

Med akupunktur kan man stimulere binyrene til at frigive cortison (binyrebarkhormon). Binyrebarkhormon dæmper overreaktioner fra immunforsvaret (som allergi altid er), og giver dermed en øjeblikkelig lindring. I modsætning til medicinsk behandling med binyrebarkhormon har akupunkturen ingen bivirkninger. Det er dog kun en symptomlindring og dermed den næstbedste behandling af allergi.

De såkaldte autoimmune lidelser som f.eks. eksem, høfeber, kronisk bihulebetændelse, leddegigt og astma har altid en bagvedliggende årsag – som binyrebarkhormon ikke kan kurere!

Årsager

Derfor: vil du af med dine symptomer varigt, og ikke kun lindre dem i en kortere periode, bør du søge efter den bagvedliggende årsag til din allergi, og de skal findes et helt andet sted.

Dit immunsystem er som din forsvarshær, som konstant skal nedkæmpe udefrakommende angreb på din krop. Når du får allergi, astma eller eksem kan det sammenlignes med at din forsvarshær går til angreb på harmløse turister, eller måske endda på landets egne ”borgere”, altså kroppens egne celler. Denne irrationelle adfærd skyldes en forstyrrelse i immunsystemet – eller forsvarshæren om man vil. Denne forstyrrelse kommer som oftest af en intolerance eller en ubalance i tarmsystemet. Tarmsystemet og immunsystemet kan ikke skilles ad, og en fødevare som du ikke kan tåle eller nedbryde kan dermed skabe en forstyrrelse der resulterer i allergi.

Vi anbefaler derfor at man tager spadestikket dybere og undersøger for fødevareintolerance. Vores sygeplejerske tager blodprøver og sender til et laboratorium i Tyskland, dette er det bedste og billigste værktøj til præcise svar og varige resultater.

Derudover er stresstilstande altid en forstærkende driver for allergi. Så at få ro på den stress der måtte være fysisk eller psykisk, og styrke og sikre nattesøvnen er også essentielt hvis man ønsker at skabe en forbedring som holder.