Allergi-pakken: Få ro i øjne og næse med vores akupunkturbehandling, som dæmper allergien og beroliger næseslimhinden. Vi anbefaler 4 behandlinger over 2 uger for optimalt resultat.

Pris i alt kr. 2.400,-

Allergi-pakke 2: Ønsker du at komme bag om årsagen til din allergi? Vi tilbyder fødevareintolerancetests, eksempelvis Imupro Basic som tester for 90 fødevarer, inkl. blodprøve, oversættelse til dansk og efterfølgende samtale + Allergi-pakke 1 (4 stk. akupunkturbehandlinger mod allergi)

Pris i alt kun kr. 4.900,-

Selvom vi reagerer på gærs eller birk, skal årsagen ofte findes i en bagvedliggende forstyrrelse af immunsystemet. Fødevareintolerance kan skabe kaos og hypersensibilitet i immunsystemet, som kan føre til over-reaktioner overfor harmløse ting som f.eks græs, birk, hunde eller kattehår. Ønsker man derfor at komme af med sin allergi på sigt, og ikke kun dæmpe det i denne sæson, anbefaler vi allergi-pakke 2. Vores analyser udføres af et laboratorium i Bremen og oversættes i København. Forvent ca. 14 dages ventetid fra blodprøven er taget til svaret foreligger.