Medlouxx Phototherapy af AMD og andre øjenlidelser

For 4 år siden udviklede tyske Medlouxx i samarbejde med universitetet i Paderborn, et såkaldt Phototherapy-apparat som med infrarødt lys kan påvirke tilstanden oxidativ stress i menneskets celler.

Oxidativ stress i menneskets celler, er en tilstand som er tilstede i en lang række af sygdomme og lidelser. Derfor begyndte man at eksperimentere med phototherapy-behandling af en række sygdomme. Den første positive overraskelse var ved behandling af sterilitet hos mænd. Man bestrålede testiklerne med phototherapy, og sædkvaliteten blev mærkbart forbedret hos næsten alle mænd i forsøget.

Det gik 3 år før man forsøgte med øjenlidelser. I sommeren 2015 påbegyndte man på en øjenklinik nær Basel i Schweiz, et klinisk studie med 67 patienter ramt af tør AMD (også kendt som “øjenforkalkning”). I studiet indgik også patienter med andre lidelser end tør AMD, såsom våd AMD, grøn stær (glaukom), grå stær, epiretinal fibrose, druser, med mere.

Patienterne blev udsat for både placebo og for ægte behandling, og fik undersøgt synsevnen og foretaget OCT-scanninger før og efter behandlingerne og efter 6 og 12 måneder. Der blev behandlet 8 gange over 4 uger.

56% af tør-AMD patienterne havde en mærkbar reduktion i druserne med affaldstoffer, og 97 % af samme gruppe havde ingen forværringer igennem et helt år efter behandlingen var afsluttet. Vi har derfor, som de eneste I Skandinavien, hjemtaget Medlouxx-teknologien, og er klar til at påbegynde behandlingerne I starten af 2017.

Introduktionspriser

  • Pakke med 8 Medlouxx Phototherapy behandlinger fordelt over ca 4 uger (som i 2016-studiet fra Basel, Schweiz): kr. 4.000,-
  • Efterfølgende vedligeholdende behandling, anbefales især til patienter som er arveligt disponeret for AMD: Pris pr. behandling kr. 500,-
  • Medlouxx Phototherapy kombineret med en øjenakupunkturbehandling: kr. 750,- (spar kr. 245,-)