Praktisk information

Effekten af akupunkturbehandlingen indtræffer i nogen tilfælde hurtigt, andre gange kan der gå længe – helt op til 15 behandlinger før effekten slår igennem. Vi behandler derfor ingen patienter mindre end 15 gange, da man ikke kan sige med rimelig sikkerhed om AMD akupunkturen kan påvirke deres syn før de har modtaget omkring 15 behandlinger. Vi tilbyder dog at man kan stoppe efter første behandling, hvis man ikke bryder sig om behandlingen (dette har kun en enkelt benyttet sig af indtil nu).

Vi anbefaler at man modtager 1-2 behandlinger ugentligt over cirka 2-3 måneder. Bor man så langt væk fra Skive, at behandlinger 2 gange om ugen ikke er en realistisk mulighed, anbefaler vi et intensivt forløb på 2-3 uger med een daglig behandling. Kun 200 meter fra klinikken ligger ***Best Western Hotel Skivehus, og vi kan formidle en attraktiv pris for ophold i forbindelse med denne type behandlingsforløb. Ønsker man billigere overnatning kan vi anbefale en Bed & Breakfast i dejlige omgivelser 10 minutters gang fra klinikken.

Første behandling tager omkring halvanden time, derefter varer behandlingerne ca 40-50 min. Ved første behandling er det vigtigt at medbringe sin medicin, som vi gerne vil gennemgå for at kortligge om patienten tager former for medicin som påvirker leveren, øjnene eller tilstanden AMD negativt, ofte kan et sådant præparat udskiftes med en lignende type medicin der blot ikke skader øjnene (f.eks blodtryksmedicin).

Vi er godkendt af sygeforsikringen Danmark, og vi modtager Dankort. Der er parkering lige uden for døren, og vi har bus og togforbindelser tæt på.
Pårørende har naturligvis er naturligvis velkomne både til at overvære behandlingen, eller i stedet slappe af i vores reception med gratis the, kaffe, vand og læsestof.