Hjælp til grå stær og behandling af grå stær

Grå Stær (katarakt) er en tilstand af urenheder i øjets linse, som oftest tiltager med alderen. Cellerne i linsen udskiftes ikke løbende som mange andre celler i kroppen, men der lægges i stedet nye lag ovenpå de gamle. Det betyder at synet sløres, og patienten har tit problemer med skarpt lys som f.eks billygter.

Årsager til grå stær

  • Diabetes
  • Betændelse i regnbuehinden, eller andre øjenlidelser
  • Binyrebarkhormonbehandling (prednisolon, cortison, KOL og astma medicin, leddegigtmedicin) gennem længere tid
  • Øjenskader
  • Stresstilstande som udløser frie radikaler i kroppen
  • Affaldstoffer (følge af medicinering, dårlig fordøjelse, stress, mm)

Behandling af grå stær med akupunktur og Medlouxx Phototherapy

Vi har igennem flere år behandlet grå stær patienter med akupunktur, og rigtig mange har både fået en mærkbar forbedring og en opbremsning af deres forværring. Princippet i behandlingen er at afgifte kroppen og styrke blodcirkulationen i øjnene. De fleste af de grå stær patienter som vi har har også AMD, men vi har også haft patienter som udelukkende har grå stær, og som har oplevet målbar forbedring af akupunkturbehandlingen.

Medlouxx behandlingen er helt ny i Danmark, og vores erfaring med behandling af grå stær med Medlouxx Phototherapy er derfor begrænset. Det schweiziske studie som er lavet på Medlouxx lysbehandlingen var primært et studie i behandling af tør AMD, og derfor har vi til gode at se om Medlouxx Phototherapy kan anvendes med succes på grå stær. Hvis du har grå stær og har lyst til at prøve behandlingen, vil vi derfor gerne give dig et godt tilbud – kontakt Thomas Borgå på tlf. nr. 28 30 41 81.

Læs mere om risici ved grå stær operationer her.

Du kan læse om grøn stær her