Kurser & foredrag

/Kurser & foredrag
Kurser & foredrag2018-09-18T16:18:17+00:00

“Et nyt syn på øjenlidelser”

Vi arrangerer en foredragsrække i 4 forskellige jyske byer:

  • FREDERICIA d. 15/5 – Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96
  • AARHUS d. 17/5 – Hotel Sabro Kro, Viborgvej 780, Sabro
  • AALBORG d. 23/5 – Hotel Scheelsminde 35, Aalborg SV
  • SKIVE d. 29/5 – Akupunkturhuset, Kielgastvej 3, Skive

Tid: fra kl. 19:00 til kl. 21:00. Pris kr. 150,- inkl. isvand, the og kaffe.

Tilmelding nødvendig på info@aku-huset.dk eller tlf. 71 99 41 60.

I maj måned afholder Thomas Borgå 4 tankevækkende foredrag om hans erfaringer med behandling af patienter med øjensygdomme – oftest patienter som er opgivet af det offentlige sundhedssystem. Thomas Borgå´s mission er at ændre vores syn på øjenlidelser og behandlingen heraf radikalt. Han mener at en mere holistisk tilgang til sygdommene og et højere informationsniveau til patienterne, ville kunne forbedre og forhindre alvorlige øjenlidelser som f.eks. tør og våd AMD.

Aftenen vil bl.a. gøre os klogere på, hvorfor grå stær operationer øger øjets optagelse af blåt lys og dermed kan fremkalde AMD, oplysning om forskellige typer af medicins indvirkninger på synet og fortælle opsigtsvækkende historier om øjenpatienters erfaringer med alt fra juicekure til binyrebarkhormon. Det hele bliver fremført i en letforståelig og ligefrem tone, så man ikke blot går hjem lidt klogere men også med et smil på læben.

Thomas Borgå er til daglig indehaver af Akupunkturhuset, som er blevet landskendte for deres anderledes tilgang til øjensygdommen AMD. I 2017 introducerede han behandling med infrarødt lys til øjenlidelser, og er i dag Skandinaviens mest erfarne i metoden.