Efter flere opfordringer gentager vi kurserne i akupunkturbehandling af øjenlidelsen AMD i 2016:

Sted: Hotel Scandic, Flegborg 8, 7100 Vejle

Tid: 12. og 13. marts eller 27. og 28. august, fra 9:30 til 17:30 

Samlet pris kun kr. 3.995,- 

Tilbud: ved tilmelding inden 1 februar 2016 kun kr. 3.495,- 

Priserne er inkl. forplejning på Scandic.

Vil du være med til at hjælpe en enorm stor gruppe af ældre patienter som er ved at miste synet og ingen tilbud har i det etablerede sundhedssystem?

– Vil du lære en teknik som har bevist sin effekt igennem et nyt dansk klinisk studie som du lovligt kan referere til?

– Vil du have den faglige indsigt i lidelsen, og en support der gør at du kan håndtere AMD patienterne på en professionel og etisk måde?

FAKTA:

Tør AMD rammer 10-12% af danskerne over 60 år og er den største årsag til blindhed i den vestlige verden. Øjenlægerne har i dag ingen behandling at tilbyde patienterne, som derfor efterlades i en håbløs situation.

I 2014 færdiggjorde vi i samarbejde med optometrist Ph.D Hans Bleshøy, Danmarks eneste offentliggjorte kliniske studie i akupunkturbehandling af tør AMD.

11 ud af 19 patienter forbedrede deres kontrastsyn målbart og 9 ud af 19 forbedrede visus (synsskarphed) målt over et 6 måneders forløb. 

Kursets indhold:

  • Introduktion til lidelsen AMD, fra en fysiologisk og patologisk vinkel, anerkendte årsager og hvad er forskellen på tør og våd AMD
  • Resultaterne og konklusionen på det kliniske studie, hvad kan vi lære af studiet? Diskussion: Hvad er det faktisk at akupunkturen gør? Virker akupunkturen overhovedet som vi går og tror? Kan den have effekt på andre øjenlidelser end AMD?
  • Er der andre årsager til AMD? F.eks.: Hvilke medicinske præparater skal vi holde øje med, og kan nogen af dem erstattes med alternativer?
  • AMD-patienter bør få specielle højdosis vitaminpræparater: Kontraindikationer, bivirkninger og om de amerikanske AREDS-studier
  • AMD patienternes psykologiske faktorer. Dette er en speciel patientgruppe som føler sig er overladt i en håbløs situation. Der er en stor del af patienterne som har en ubehandlet depression. Hvordan håndterer du som behandler det store forventningspres fra patienter og pårørende, så du kan behandle med koldt hoved og varmt hjerte og sove roligt om natten? TFT-øvelser vil indgå.
  • Hvordan behandler vi AMD med akupunktur? Teori og senere praktisk behandling på hinanden.

Supportpakke du får med som kursist:

  • Adgang til at få patienterne undersøgt hos en af Danmarks førende optometrister Bleshøy Optometri, med avancerede synsundersøgelser og OCT scanninger. Forundersøgelse kr. 1485,- efterfølgende undersøgelse kr. 990,-
  • 1 års hotline for faglige spørgsmål og ubegrænset medlemskab af lukket facebookgruppe om akupunkturbehandling af AMD.

Prisen er inkl. forplejning begge dage. Beløbet skal indbetales ved tilmelding. Begrænset antal pladser. Ved senest 8 dage før tilbagebetales beløbet. Indsæt beløbet på konto nr. 2251 6280843081.

Spørgsmål kan rettes til tb@aku-huset.dk eller tlf.: 71 99 41 60.