Hvordan virker ”ægte” TFT – om ”koden til låsen”

Effekten af TFT kommer primært ved at opløse ubalancer i kroppens energisystem – akupunkturmeridianerne – som har været kendt i tusinder af år, samt ved at stimulere til øget samarbejde imellem højre og venstre side af hjernen. Rigtig TFT behandling er ikke standardbehandlinger, men foregår ved at teste det enkelte menneske individuelt i en terapisession.

Når vi mennesker tænker noget der belaster os, kan vi med TFT teste om det vi tænker på, belaster og svækker vores nervesystem. Derefter kan vi teste og finde de akupunkturpunkter, som kan opløse denne tilstand eller ubalance om man vil.

TFT punkterne har 80.000 kombinationsmuligheder, men oftest vil kun en af kombinationerne kunne ”åbne låsen”, og være i stand til omgående at opløse den uønskede tilstand, følelse, afhængighed eller tankemønster. Derefter træner man samarbejdet imellem højre og venstre side af hjernen. I højre side af hjernen sidder vores kreativitet og forestillingsevne, venstre side derimod varetager vores logiske tankegang og praktiske kunnen. Når hjernen er i balance og kan trække på både vores kreative og rationelle evner, har depression, stress og angst svært ved at bide sig fast, og vi kan sætte os fri af gamle mønstre og negative følelser.