TFT er et fantastisk værktøj til rygeafvænning

Når du først har lært øvelserne kan du ”tappe” dig ud af din rygetrang.
TFT behandlingen opløser trangen, fordi behandlingen genskaber balancen i hjerne og nervesystem.

  • TFT-behandling er smertefrit
  • TFT-behandling skaber ingen ny afhængighed
  • TFT-behandling er billig, ingen plastre eller piller

Øvelserne kan du lære på en enkelt session, de kræver intet udstyr,og de er hurtige at udføre:

  • Let rygetrang: Under 1 minut.
  • Moderat/kraftig rygetrang: 5 minutter.
  • Meget kraftig trang: 10 minutter.

Hvor længe varer effekten?

Det varierer ligeså meget som forskelligheden fra ryger til ryger. Effekten af en session varer typisk et par uger, men alt fra 24 timer til resten af livet kan opleves. Effekten af selvhjælpsøvelser er kortere, regn med alt fra 1 time til et par dage. Ofte rådgiver jeg folk til at undgå en bestemt fødevare eller drikkevare, hvis jeg efter en test vurdere at der er en sammenhæng mellem det og rygetrangen.

Kan jeg undgå at tage på?

Ja og nej… Man kan ikke kunstigt sætte forbrændingen op, hverken med TFT eller akupunktur. Men, man kan i langt de fleste tilfælde fjerne sukkertrang med øreakupunktur ved påvirkning af insulinproduktionen, og ofte ville man kunne stimulere til et vægttab, hvis man efter en TFT-test finder en fødevareintollerance og behandler den. Fødevareintollerance skaber øget sult og dårlig forbrænding.

Er der bivirkninger ved TFT?

Kun positive! TFT får dit nervesystem til at slappe mere af, gør dig mindre stresset, holder negative følelser på afstand. TFT stimulerer din hjerne til at udvikle sig, og påvirker som den eneste behandlingsform hjertevariationsrytmen positivt. Det vil sige, at det er videnskabeligt bevist at TFT-behandlinger øger både hjertets – og hele din krops – levedygtighed.

Hvad hvis jeg bliver deprimeret, eller aggressiv og irritabel?

Begge følelser kan behandles med TFT, men vil ofte kræve en ekstra session hvor der fokuseres på dette problem.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det afhænger af hvor svært du har det ved at stoppe. Men typisk vil 3 behandlinger være nok, hvis man bruger sine selvhjælpsøvelser 10-20 minutter hver dag.