Sukkerafhængighed

 Vi har skabt en generation af sukkerjunkier, børn og voksne som kun føler sig mættet når sukkeret sejler rundt i blodbanen. Det giver ikke kun en dramatisk stigning i tilfældet af sukkersyge patienter, men også børn med:

 • Koncentrationsbesvær
 • Hysterisk adfærd
 • Aggressiv adfærd
 • Et barn du ”ikke kan nå ind til”
 • Store udsving i energiniveau (træt eller hyperaktiv)
 • Livstilssygdomme som f.eks. diabetes II

Behandling af sukkerafhængighed

Vores behandling for sukkerafhængighed er en kombination af 2 forskellige teknikker, der både behandler den egentlige afhængighed og som genvinder balancen i kroppens insulinproduktion:

TFT: Med tankefeltterapi udrenser vi med en øvelse for den ubalance der er opstået i kroppens energisystem, som følge af et overforbrug af sukker. Derefter behandler vi med TFT for den egentlige afhængighed af sukker. Ofte mærker patienten et stærkt ubehag ved blot at tænke på f.eks. cola under behandlingen.

Akupunktur: For at sukker kan blive forbrændt i cellerne skal der insulin i blodet. Insulin produceres i bugspytkirtelen.

Når man har et overforbrug af sukker tvinger man kroppens bugspytkirtel til at producere langt mere insulin end den faktisk er beregnet til fra naturens hånd. Med øreakupunktur kan vi behandle bugspytkirtlen og bringe insulinproduktionen i balance. Resultatet er at den fysiske sukkertrang reduceres betydeligt, og det bliver nemmere at tage ”den kolde tyrker”. Man bør så vidt muligt holde sig til kun at få sukker i det omfang det optræder naturligt i en fødevare. Der findes masser af sunde eksempler: Mandler, cacao, rosiner, kokos, bananer, vanilie, ananas, lakridsrod, bær, nødder, de fleste former får økologisk slik.

Aldrig light!

Erstat ikke dine sukkerindtag med lightprodukter.

I USA eksploderede fedme-epidemien for alvor da lightprodukterne blev introduceret. De kunstige light-sødestoffer forstyrrer kroppen. Der opstår en konflikt imellem hvad kroppen og hvad hjernen oplever. Helt galt går det, når vi blander light med almindelige sukkerprodukter, hvilket langt hovedparten af forbrugerne gør. Kort tid efter at du har drukket en cola light, vil du føle mere sult, for din krop er blevet snydt for det sukkerkick som den troede at den fik. Når du så efterfølgende spiser eller drikker noget der faktisk indeholder gammeldags sukker, vil det ikke blive forbrændt optimalt, fordi kroppen er i tvivl om det som du nu indtager er den ægte vare eller ej.

Med den viden som man har i dag, overvejes et egentligt forbud mod light produkter i USA, men et sådant tiltag er nok desværre ikke sandsynligt, da industrien har en enorm interesse i forsat at kunne sælge lightprodukter under dække af at det er et sundt eller mindre usundt alternativ.

Vidste du

 • 4 ud af 10 colaer solgt i Danmark er light
 • Kvinder køber betydeligt flere light produkter end mænd
 • Lightprodukter fastholder dig i sukkerafhængighed
 • 1,5 liter lightsodavand om ugen øger risikoen for diabetes ll med 59% (!)
 • Sødemidlet aspartam som bruges i de fleste lightprodukter er mistænkt for at kunne fremkalde kræft og hjertekarsygdomme