Vær den du er – og bliv den du ønsker at være

Det er desværre alt for få mennesker der følger sine drømme, folder sig ud og brænder igennem. Vi lader os i al for høj grad styre af angst, dårligt selvværd, andre menneskers sandheder (eller løgne) og vores egne indgroede forestillinger om hvad vi kan og ikke kan, afhængighed og dårlige vaner! Resultatet bliver ofte et kompromis hvor vi er nogenlunde tilfredse, men langt fra lykkelige.

Vi giver ofte skylden på alt udenfor os selv:

  • Ægtefælden/kæresten (”det ville han/hun aldrig gå med til”)
  • Kortsigtede økonomiske hensyn (”det har vi ikke råd til nu -og vi vil ikke vælge noget fra”)
  • Krisen i samfundet (”det går aldrig som tingene er nu”)
  • Janteloven (”det kan man ikke herude”)

Alt sammen dårlige undskyldninger og fralæggelse af ansvar for sit eget liv. Kun hvis vi går med janteloven inden i os selv, kan den have magt over os. Hvis vi tror på at det vi gør er rigtigt, og vi selv kan se os i spejlet om morgenen, hvad betyder det så hvad andre tænker – selv hvis vi skulle snuble eller fejle? Vi er oftest vores egen værste fjende og største begrænsning.

Brug tankefeltterapi som et redskab til at fjerne de tanker og følelser som begrænser dig i at folde dig ud, og oplev at livet kan være mere end du turde håbe på. Når du folder dig ud og brænder igennem som den du ønsker at være, får du enormt meget energi, du bliver næsten aldrig syg og inspirerende og positive mennesker vil tiltrækkes af dig.

Alt ægte forandring starter i dig selv:-)