TankeFeltTerapi – Kurser 2016

Lær de effektive TFT teknikker til brug for din personlige udvikling, og bliv i stand til at integrere TFT-principperne i dine nuværende behandling til gavn for patienter og resultater!

De effektive værktøjer fra den amerikanske TankeFeltTerapi kan sætte dig selv og andre fri af følelser fra fortiden og uhensigtsmæssige afhængigheder og tankemønstre.

På kun 10 min vil du blive i stand til at slette følelsen af stress, tristhed, vrede, utilstrækkelighed, bekymringer, jalousi, sorg og angst.

Der vil være en kort teoretisk indføring i TFT’s historie og virkemekanismer – men hovedvægten af dagen vil blive med praktiske øvelser, som du allerede samme aften vil kunne mærke gøre en forskel.

Effekten af TFT kan sagtens beskrives, men forståelsen for metoden får du bedst når du mærker den på egen krop. Du kommer hjem fornyet personlig energi og med ny inspiration til din behandling af klienterne.

Kurset består af 3 fredage fra kl. 9:30-17:30 på Hotel Scandic, Flegborg 8, i Vejle. Dagene kan tages enkeltvis eller samlet:

  1. Modul: Teoretisk indførsel i TFT og demonstration på deltagerne. Vi lærer hvordan algoritmerne er bygget op og får forståelsen for virkemekanismerne. Vælg imellem d. 22/1 eller d. 29/4.
  2. Modul: TFT i praksis. Alle deltagere prøver både at give og modtage behandling med TFT. Vi gennemgår de typiske reaktioner og hvordan du som terapeut tackler dem. Vælg imellem d. 26/2 eller d. 20/5.
  3. Modul: Avanceret TFT og supervision. Vi tager et spadestik dybere og træner i individuel behandling. Vi lærer at spotte og eliminere terapiforhindringer. Vælg imellem d. 1/4 eller d. 10/6

Priser:

1 enkelt dag inkl. bogen ”Nyt liv på 3 mdr.” & fuld forplejning, kr. 1.500,-

Alle 3 dage inkl. bogen ”Nyt liv på 3 mdr.” & fuld forplejning, kr. 3.950,-